Opinie o noclegach w Krakowie

M

Małgorzata i Robert Kuźnikowscy

Super lokalizacja. Blisko miejsca zamieszkania kursują autobusy , tramwaje , prywatne busy (bardzo tanie), do każdego miejsca w Krakowie i poza .Np. bus do Wadowic tylko 7zł. od osoby. Świetny kontakt z właścicielem (bardzo uczynny i pomocny). Wszystko w mieszkaniu , zgodne z opisem . Polecamy

5
5
5
5
5
termin pobytu: sierpień 2017
A

Świetne miejsce na organizację wesela. U nas wszystko było jak w bajce. Piękna duża sala, profesjonalna obsługa- wszystko tak jak planowaliśmy. Goście bardzo zadowoleni. Generalnie jakaś taka opinia panuje w Krakowie ,że teraz najlepsze miejsce na wesele własnie to best western premier :)

5
5
5
5
5
termin pobytu: marzec 2017
K

Karolina Marciniak

Super obsługa. W pokojach natomiast taki smród wilgoci że nie mogliśmy spać.

4
4
4
5
3
termin pobytu: sierpień 2017
M

Jesteś w domu

01.08.2017

Magdalena

Godne polecenia. Dobre połączenie do centrum

5
3
5
5
5
termin pobytu: lipiec 2017
W

Hostel Guliwer

26.07.2017

Wojtek

Zamieszczone zdjęcia są OSZUSTWEM w stosunku do rzeczywistego stanu obiektu. Pokój wyjątkowo brudny, ściany poplamione, odpadający tynk, pajęczyny pod sufitem, smród stęchlizny, pleśń w fugach, warstwy kurzu w wielu miejscach, walające się resztki jedzenia (popcorn?) pod łóżkami. Rezerwowany był pokój dwóosobowy, otrzymaliśmy pokój zawierające 2 pojedyncze łóżka w bardzo złym stanie (skrzypiące, z wygniecioną gąbką) i wciśnięte łóżko piętrowe - brak przestrzeni do przemieszczania. Szczególnie dokuczliwa była łazienka, w której brakowało zasłony pod prysznicem, brodzik przeciekał, spłuczka oberwana, brak jakiejkolwiek półki, wszystkie wieszaki poobrywane, brudno. Dodatkowo w pokoju okno wychodziło na bardzo ruchliwą ulicę (ogromny hałas, trzeba było zamykać na noc... a stęchlizną śmierdziało w pokoju) i nie było w nim zasłony - latarnie uliczne prosto w okno i okna budynku na przeciwka, które były bardzo krępująco. Ręczników, o których jest informacja na stronie, nie było w pokojach. Dostaliśmy resztkę papieru toaletowego już zużytego przez poprzednich lokatorów. Zdjęcia są bardzo przekłamane, nie mają nic wspólnego z realnym stanem obiektu. Cena za pokój 130 zł, bez parkingu (parking dodatkowe 25 zł), jest zupełnie niewspółmierna do jakość reprezentowanej w obiekcie. Nigdy jeszcze nie nocowałem w aż tak złych warunkach w żadnym mieście. Zdecydowanie odradzam pobyt w tym obiekcie.

2
1
2
2
1
termin pobytu: lipiec 2017
J

Gardiv

29.06.2017

Janina Kowalska

Wszystko bylo by pieknie gdyby bylo czysto. Mieszkanie fajne. Miejsce super piekne ogrody. Super widoki . Co z tego kiedy po wejsciu do mieszkania wita nas zapach plesni wilgoci itd. W oczy kluje brak porzadnego sprzatania. W wielu miejscach widac zapomnienie w sprzataniu o czym swiadcza pajeczyny. Balkon i lazienka wolaja o pomste do nieba. Reczniki blagaja o wymiane. Strach sie nimi wycierac sa kolorowe o rowniez nienaturalne kolory na recznikach Fuuu.Szkoda wielka mieszkanie byloby naprawde fajne super balkon gdyby sobie o nim przypomniano i posprzatano wyrzucono te ,,zasrane,,przez ptaki poduszki. W lazience uprac dywanik lub zmienic na inny. Pozostale nie bolaly az tak bardzo. Wielki plus za gre..bardzo fajny pomysl. Naprawde mieszkanie byloby super gdyby wlasciciel zadbal o czystosc bo to mega WAZNE.

4
4
4
1
2
termin pobytu: czerwiec 2017
D

Hostel REST

25.06.2017

Danuta Kopycińska

Wycieczka do Krakowa organizowana przez Biuro Podróży Turysta z Włocławka noclegi w Hostelu Rest dla grupy uczniów rewelacyjne - czystość, miła obsługa, bardzo dobre jedzenie. Polecam!

4
5
4
5
5
termin pobytu: czerwiec 2017
A

Aneta

Bardzo fajne miejsce. Pokój był czysty i przyjemny. Łazienka była wspólna ale codziennie sprzątana i kolejek też raczej nie było. Obsługa na medal, bardzo pomocni młodzi ludzie. Z pewnością odwiedzimy państwa w przyszłości. Pozdrawiam

5
4
5
5
5
termin pobytu: czerwiec 2017
Ł

Łukasz Olszycki

Ogólny brud , z lodówki nie można było korzystać ze względu na smród , lustro w łazience brudne - nie można było się przejrzeć , podobnie bateria natryskowa , pod meblami jakieś kapsle po poprzednich gościach , a w barku końcówka wina oraz plastikowe brudne sztućce - ogólny brud, nie polecam , ku przestrodze zrobiłem zdjęcia w jakim stanie wynajmują pokoje

1
2
1
1
1
termin pobytu: czerwiec 2017
J

Jarovit

:) Miła obsługa. W pokojach czysto, przestrzennie i estetycznie z klimatem (meble mocno i dosłownie retro, chyba czasy lat 20/30 :) ) - to z zalet. Z minusów jedynie i dosłownie pierdoły: brak uchwytu na ręcznik w mojej łazience, elektryk mógłby kontakty/gniazdka elektryczne porządnie zamocować i ostatnia rzecz... stelaże w łóżkach przydało, by się przejrzeć ... To dosyć słabe uczucie, gdy w nocy się człowiek przekręca na łóżku i wybudzają go odgłosy spadających "żeberek"/poprzeczek... Podsumowując mimo małych niedociągnięć z czystym sumieniem mogę obiekt polecić :) P.S. Jedynie leniuchom i starszym ludziom odradzam, bo kilka schodków trzeba pokonać, by dostać się do pokoi, no i ściany nie są wygłuszone ;)

4
3
4
5
4
termin pobytu: kwiecień 2017
E

Hotel START

10.04.2017

Ewa Mientke

Hotel wygląda jak z horroru... W pokoju brudne zasłony i nieszczelne, stare okna... Łóżka twarde, niewygodne i małe... Obsługa nie miła... Na recepcji powiedziano mi, że śniadanie kosztuje 18 zł, a tak naprawde było w cenie... Okradziono tam mój pokój... Hotel nie posiada monitoringu, mimo trzech niestrzeżonych wejść. Obsługa w ogóle nie zainteresowana losem swoich gości... Jednym słowem MASAKRA... NIE POLECAM NAWET NAJGORSZEMU WROGOWI

2
2
2
1
1
termin pobytu: kwiecień 2017
N

Kwatery znajdują się praktycznie w centrum Krakowa z którego wszędzie jest dobrze sie dostać , w każdą stronę blisko : na lotnisko, do rynku, rewelacyjny i łatwy dojazd do autostrady . Obiekt nowy, pokoje zadbane czyściutkie , duży parking . Napewno przy kolejnych wyjazdach do Krakowa zagościmy w tym budynku!

5
5
5
5
5
termin pobytu: listopad 2016
W

Bardzo dobra lokalizacja szybki zjazd na obwodnicę Krakowa co umożliwiało mi szybkie dotarcie do pracy.Pokoje przestronne czyściutko i ciepło ,kuchnia wyposażona całkowicie dostęp do pralki z miejscem na suszenie odzieży .Obiekt godny polecenia dla osób przyjeżdżających do pracy jak i osób które chciałyby pozwiedzać Kraków i okolice. Właściciele bardzo pomocni i przemili.Dziękuję za bardzo miły pobyt .

5
5
5
5
5
termin pobytu: styczeń 2017
K

Hostel Guliwer

12.02.2017

K.k

Smród, brud, kiła i mogiła!!! Stanowczo nie polecam!!! Masakra jakich mało! Przekłamane zdjęcia, brudna pościel, grzyb w łazience za wygórowaną cenę. Coś okropnego. Dałabym 0 gwiazdek gdyby się dało.

2
1
2
1
1
termin pobytu: luty 2017
P

Paulina Zawadzka

Świetne miejsce! Mieszkanko przytulne, stylowe i funkcjonalne a przede wszystkim bardzo czyste. Nocleg tam to sama przyjemność. Na pewno tu wrócimy. Polecam

5
5
5
5
5
termin pobytu: styczeń 2017
B

Barbara Ostaszewska

Bardzo fajne miejsce ,blisko centrum.Godne polecenia. Bardzo dobry kontakt z wynajmującym.

5
5
5
5
5
termin pobytu: styczeń 2017
D

Hostel Guliwer

14.11.2016

Dominika Ogłaska

Nieprzyjemny zapach stęchlizny min pościeli. Brudna łazienka, zapchany odpływ, brudne i zapleśniałe fugi, okropny smród. Wentylacja w łazience przyklejona taśmą klejącą tak samo jak okno w pokoju. Jedno z łóżek to deski i położona na niej pianka. A drugie to nieprzyjemny zapach osoby bezdomnej. Niepewność czy pościel była prana. Zacieki na ścianach, kurz i pajęczyny. Miła obsługa.

4
2
4
3
1
termin pobytu: listopad 2016
J

ToTu HOSTEL

01.11.2016

Jarek z Wołowa

połozenie idealne, pokój w porządku (przydałoby sie radio), panie z recepcji przemiłe, a co do sniadania - mogloby byc lepsze, czyli zwykly chleb i kawa parzona, ew. jakas wędlina. Z chęcia tu wróce

5
4
5
4
4
termin pobytu: październik 2016
H

Halina Kucińska

Jestem bardzo zadowolona. Miła, sympatyczna i profesjonalna obsługa.Bardzo czysto i przyjemnie. Spędziłam w tym miejscu dwie noce razem z koleżankami z pracy. Zamierzam skorzystać z noclegu w tym miejscu ponownie, kiedy przyjadę do Krakowa z rodziną. Ponadto polecam hostel wszystkim, którym zależy na dobrej lokalizacji.

5
5
5
5
5
termin pobytu: październik 2016
m

wszystko fajnie . super wygodne łóżka ,blisko wszędzie jedyne minusy to brak zasłonek w oknach pokoju oraz prysznic ,który nie pryska normalnie tylko na boki :)

5
5
5
4
5
termin pobytu: październik 2016
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z polityką prywatności Zamknij