Dwór Sieraków
OFERTA SYLWESTROWA 2013/2014
WENECKI BAL MASKOWY
PAKIETY OFERTY SYLWESTROWEJ
Pakiet 1 dniowy
ważny w terminie 31.12.2013
Cena: 295zł (za osobę)
Pakiet obejmuje:
- Wenecki bal sylwestrowy wraz z uroczysta kolacją z winami wybranymi przez sommelierów Klubu Domu Wina
Pakiet 2 dniowy
ważny w terminie 31.12.2013 ? 01.01.2014
Cena: 450zł (za osobę)
Pakiet obejmuje:
- Nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem
- Kolacja z winem
- Wenecki bal sylwestrowy wraz z uroczysta kolacją z winami wybranymi przez sommelierów Klubu Domu Wina
Pakiet 6 dniowy
ważny w terminie 28.12.2013 ? 02.01.2014
Cena: 1 490zł (za osobę)
Pakiet obejmuje:
- 5 noclegów w pokoju dwuosobowym typu Deluxe ze śniadaniem
- 4 kolacje z winem
- Wenecki bal sylwestrowy wraz z uroczysta kolacją z winami wybranymi przez sommelierów Klubu Domu Wina
Dodatkowo w ofercie:
- Warsztaty taneczne
- Godzina sauny dziennie gratis
- Kąpiel w Balii
- Popołudniowa herbata
*Istnieje możliwość zarezerwowania kolejnego noclegu w promocyjnej cenie 125zł za osobę w pokoju dwuosobowym
** dopłata do pokoju jednoosobowego 85zł
*** do każdego pakietu oferujemy wycieczki fakultatywne do Krakowa, Wieliczki lub Zakopanego
MENU
Aperitif
Wenecki drink Bellini
Prosecco Casa Defra z musem brzoskwiniowym
Przystawka zimna
Plastry kurczaka marynowanego w occie balsamicznym z rozmarynem
Huba Szeremley Pinot Noir, Badacsony, Węgry
Przystawka ciepła
Vol-au-vent z kurkami z odrobiną śmietany
Plácet, Bodegas Palacios Remondo, DOCa Rioja, Hiszpania
Zupa
Dwukolorowy krem z dyni i zielonego groszku, podany z ziołowymi grzankami i olejem z pestek dyni
Danie główne (do wyboru)
Jesiotr duszony w białym winie podany na grillowanej fasoli aromatyzowanej truflami
Maison Champy Pouilly-Fuissé, AOC Pouilly-Fuissé, Burgundia, Francja
lub
Goleń jagnięca duszona w winie syrah podana z musem z pieczonej marchwi oraz ziemniaczanym purée
Winemaker?s Gran Reserva Syrah, Vi?a Casa Tamaya, DO Valle de Limarí, Chile
Deser
Suflet czekoladowy z Baileys
Blandy?s Duke of Clarence, DOC Madeira, Madera
Bufet
mięsa pieczone na zimno (schab, karczek, rostbef), wędliny lisieckie, pasztet z dzika ze śliwkami
filet z indyka marynowany w ziołach podany z pieczoną papryką
plastry wołowiny pieczone w gorczycy z rukolą
strudel z dobczyckiego sandacza z kapustą
śledzie z żubrówką i jabłkami
śledzie w kwaśnej śmietanie z chrzanem i cytryną
sałatka caprese po polsku
mieszane sałaty plus dodatki do wyboru
staropolski żur na zakwasie
ciepłe pikantne tapas
Bufet słodki
ciasta z dworskiej cukierni
mieszanka różnokolorowych musów
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.