Opinie o noclegach w Jarosławcu

E

Ewa Farya

warunki super obiekt też czysto plac dla dzieci idealny obsługa miła właściciel również wszystko co potrzeba jest

5
5
5
5
5
termin pobytu: wrzesień 2017
K

Na Wydmie

12.08.2017

Katarzyna Radzikowska

Chętnie wrócę za rok. Świetne miejsce - polecam.

5
5
5
5
5
termin pobytu: sierpień 2017
A

Domki Batumi

03.08.2017

Ania

Polecam w 100 % domki Batumi, położone bardzo blisko plaży, bardzo komfortowe, właściciele bardzo mili i pomocni, wszystko na 5. Na pewno jeszcze kiedyś tam wrócimy

5
5
5
5
5
termin pobytu: lipiec 2017
S

Domki Batumi

03.08.2017

Sylwia

Polecam Domki Batumi! Doskonała lokalizacja - do plaży kilka kroków, do centrum kilka minut spacerem. Przy samym obiekcie znajdują się dwa sklepy, obiekty gastronomiczne. Domki bardzo zadbane, są praktycznie jak nowe. Podobnie jeżeli chodzi o wyposażenie kuchni (sztućce, talerze, etc.). Mimo, że byliśmy dość dużą grupą z dziećmi, było bardzo komfortowo - salon na dole jest naprawdę duży (przydał się podczas deszczowej pogody :) ). Do dyspozycji gości grill, dla dzieci plac zabaw. Właściciele sympatyczni, pomocni. Nie mam nawet jednego zastrzeżenia, polecam!

5
5
5
5
5
termin pobytu: lipiec 2017
M

Na Wydmie

02.08.2017

Monika Kwiecień

Polecam. Jestem zadowolona z pobytu. Bardzo miła obsługa.

5
5
5
5
4
termin pobytu: lipiec 2017
E

Na Wydmie

01.08.2017

Eliza

Bardzo dobry kontakt z obsługą, co jest bardzo rzadko spotykane. Wyjazd udany.

5
5
5
5
5
termin pobytu: czerwiec 2017
J

Na Wydmie

01.08.2017

Jadwiga

Cała rodzinka zachwycona. Domki położone najbliżej Morza . Dwie minuty do piaszczystej plaży. Domki ulokowane w zaciszu lasu także w nocy można się wyspać, a nie słuchać imprezujacych. Tak jak jest napisane na stronie www można odpocząć w ciszy, która inspiruje. Polecam.

5
5
5
5
5
termin pobytu: lipiec 2017
J

Na Wydmie

31.07.2017

Justyna

Obsługa bardzo miła, miejsce rewelacyjne. Przyjeżdżam za rok!

5
5
5
5
5
termin pobytu: lipiec 2017
w

Na Wydmie

21.07.2017

wiola piasek

nie polecam ponieważ nie ma ani reczników pościel nie była wyprana od początku sezonu żeby spać po wszystkich to chyba nie bardzo lodówki nie było kuchenki również telewizor z PRL wifi też nie dlaczego takie bajki są wypisane że wszystko jest a po za tym w domkach brudno już nigdy nie przyjedziemy

1
1
1
1
1
termin pobytu: lipiec 2017
A

U GOSI

10.07.2017

Artur

Cuuuudowni Ludzie bardzo życzliwi i pomocni, szczególnie dla rowerzystów. Polecam bo miło przebywać Tam gdzie jest dobra Energia. Świetna lokalizacja. Dużo klientów, którzy są po raz kolejny a to najlepsza opinia.

5
4
5
5
5
termin pobytu: lipiec 2017
R

Radosław Tor

Jest to zdecydowanie jeden z moich ulubionych ośrodków nad morzem. Wszystko zasługuje na maksymalną ocenę. Na plażę jest bardzo blisko, obsługa jest przemiła, atmosfera czysto rodzinna no i to jedzenie... po prostu poezja! Mam nadzieję że w tym roku również uda mi się do Was wybrać, gorąco polecam każdemu.

5
5
5
5
5
termin pobytu: sierpień 2016
M

Mariusz

Obiekt blisko centrum ,kuchnia dla każdego pokoje przestronne i czyste , bardzo miła obsługa i właściciele,parking zamykany plac zabaw dla dzieci plus animatorka .Ośrodek głównie dla rodziny z dziećmi POLECAM!!!

5
4
5
5
5
termin pobytu: sierpień 2016
B

Bartek K.

Do Sawy przyjeżdżam już od kilku lat z całą rodziną. Lokalizacja super bo bardzo blisko plaży a i obiekt całkiem przyjemny. Najważniejsze to atmosfera jaka w nim panuje. Pobyt w Sawie to jak odwiedziny rodzinne bo czujemy się w nim bardzo przyjaźnie. Szczególnie mój syn Kacperek uwielbia wakacje w Sawie dlatego tymbardziej chętnie tam wracamy każdego roku. Mamy nadzieje, że i w najbliższe wakacje ponownie odwiedzimy Sawe. Pozdrawiamy serdecznie. Monika, Bartek i Kacperek :)

5
5
5
5
5
termin pobytu: lipiec 2016
S

Bord de mer

03.08.2016

Sylwia

Bardzo przyjemne miejsce do wypoczynku, szczególnie dla rodzin z dziećmi. Cisza, spokój. Dom pięknie urządzony, warunki na wysokim poziomie. Właściciele bardzo sympatyczni i gościnni. Gorąco polecam. Sylwia

5
5
5
5
5
termin pobytu: lipiec 2016
K

U GOSI

27.07.2016

Krys Tyna

Bardzo fajne miejsce. Z tarasiku widok na latarnię. Bardzo sympatyczna obsługa Lokalizacja "4", bo wyjście na plażę bardzo kamienistą. Pokój/domek/cena/wyposażenie bez zastrzeżeń. Godne polecenia.

4
5
4
5
5
termin pobytu: lipiec 2016
M

Vacationing in Panorama, very satisfied! She came in with her husband Panorama 5 days selecting the package "Romantic in two." In the package we had a surprise greeting (Wine in the room and the bed covered with rose petals); romantic dinner by candle shine, sunbathing session on the sunny meadow, relaxation in Wellness (where 5 is excellent jacuzzi with various components, Finnish dry sauna and sanarium). Also we can endlessly go to the water park, visiting the gym daily party. We are very pleased! We recommend you visit the Resort and get the most positive impression of your holiday!

5
5
5
5
5
termin pobytu: czerwiec 2016
O

???? ???????? ???? ??????! ?????????? ????? ???????? ??????????. ????? ??????? ??? ???? ???? ? ??? ?????? ???? ??????. SPA ??????? ????? ??????? ??? ?????? (???????? ?????, ???????????, ??????????, ?????????????? ?????); ??? ?????? ???? ( ????????? ????????? : "????? ??????'?", "??????? ??????????", ????????? ???????????", "??????????? ?????", ???? ????????", "???? ???????"); ??????? (???????? ? ???????????????); ?????? ( ????????????-???????????, ????????? ????????, ????????, ??????????? ?????, ?????????? ?????). ? ??????????? ??? ??????? SPA , Starvac, Power Slim ?????? ? ??????????????? ?????? ?????????. ????? ????? ???????????? ????????? ?????? ????? ??? SPA. ?? ???? ?? ?????????, ??? ?? ? ????????? ??????? ??????????? ?? ????. ? ?? ??????? ?? ?????? ???? ??? ?????? ???? ??????????, ?? ???? ??? ???? ?????? ???, ??? ?????? ??????????? ????? ? ?????.

5
5
5
5
5
termin pobytu: czerwiec 2016
M

??????????? ? ???????? ? ???? ??????????! ???????? ? ???????? ? ????????? ?? 5 ???? ???????? ????? "?????????? ? ????". ? ?????? ?? ???? ???????????? ?? ??????????(???? ? ??????? ?? ????? ???????? ?????????? ??????); ?????????? ?????? ????? ????? ??????;????? ????????? ?? ???????? ??????;?????? ? Wellness (?? ? 5 ??????? ??????? ? ??????? ????????????,???? ????? ??????? ?? ????????). ????? ?? ????? ???????? ?????? ? ????????, ????????? ??????????? ??????? ???????. ??? ??????????? ???????????! ???????????? ????????? ??? ??????, ? ???????? ?????????????? ???????? ??? ????? ??????????!

5
5
5
5
5
termin pobytu: sierpień 2016
R

Bardzo szczęśliwy wakacje w ośrodku! Zawsze uśmiechnięty personel i niezaprzeczalną jakość usług, szeroką gamę opakowań do wypoczynku i zdrowia * I. Codzienny serwis medyczny, wszyscy klienci nieograniczony wstęp do parku wodnego, codzienne zajęcia i imprezy dla dzieci i dorosłych. Resort dogodna lokalizacja 300 m od Morza Bałtyckiego. Pyszne i zdrowe jedzenie, możliwość dokupienia diety medycznej. animacji i rozrywki Dzienni dzieci ... mogą przebywać w domach, a niektóre domkah ... bardzo zadowoleni i szczęśliwi wakacje w panoramie i jest przekonany, że będzie omawiać tu jeszcze raz i jeszcze raz!

5
5
5
5
5
termin pobytu: maj 2016
R

To wspaniałe i ciekawe wakacje !!!! Wypoczywałam w hotelu podczas ostatniej majówki całkowicie zadawolona. Byłam tam z chłopakiem i jego rodzicami. Ośrodek jest doskonale nadaje się dla młodych i starszych ludzi, każdy może wybrać swój własny rodzaj wypoczynku. Mieliśmy możliwość wyboru rodzaju zakwaterowania (w domu lub budynku) .Rodzice byli zadowoleni z programu rehabilitacji. Nam podobała się sauna, sanarium i jacuzzi z 5 różnych wodach. Istnieje wiele ciekawych rzeczy dla dzieci, począwszy od mini-klub i kończących się na placach zabaw. Tak więc, gdy masz własne dziecko, należy przyjść. Położenie jest dobre, spokojne, blisko do morza. Wspaniały personel zapewnia pomoc całodobową. Istnieją 3 restauracje i trzy posiłki dziennie, które jest dobrze przemyślane. Mnóstwo zabawy na święta, mamy nieograniczony park wodny, gdzie można dokładnie spędzają czas, obszar jest ogromny, do tego czasu nie miał czasu wglądu do całego terytorium, animacje dla dorosłych i dla dzieci. Pokoje są czyste i mają wszystko, czego potrzeba. jeśli jedziesz własnym samochodem, znajduje się parking, 29 zł dziennie)) powinien przejść przez co najmniej tydzień, to może naprawdę odpocząć) po przejechaniu wszyscy byli zadowoleni! Dziękujemy ośrodkowi i jego personelowi !!!))

5
5
5
5
5
termin pobytu: maj 2016
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z polityką prywatności Zamknij