Bal Sylwestrowy w Hotelu Jan Sander | Live Cooking - Pokaz kuchni molekularnej
Gdzie na Sylwestra 2022/2023? Oczywiście u Nas!
Bal Sylwestrowy 2022/2023
Już zaplanowany i gotowy na Was! Sylwester 2022/23 w Hotelu Jan Sander (Łódź/Rąbień AB).
Niezapomniana noc pysznej zabawy i atrakcji.
Zapraszamy do rezerwacji miejsc na kolejny wspaniały bal sylwestrowy.
Wspaniałe jedzenie, doskonała oprawa muzyczna DJów i…
Powraca słynny i niesamowity…
LIVE COOKING!
Pokaz kuchni molekularnej w wykonaniu wspaniałych szefów kuchni.
Pokaz -> Jadalny Obraz + …. Lody Rzemieślnicze!
Zapraszamy do obejrzenia filmu.
Rezerwacja miejsc na bal sylwestrowy ’22/’23:
Cena: 430 zł za osobę
☎️ +48 42 [skontaktuj się]
📧 [skontaktuj się]
Menu Sylwestrowe 2022/2023.
Co pysznego będzie na naszym balu sylwestrowym, sami sprawdźcie.
I. PRZYSTAWKA
- Terrina z kaczki z dodatkiem migdałów na konfiturze żurawinowej w aromacie wiśniówki
II. ZUPA (krem)
- Aksamitny krem kokosowy z krewetką smażoną i kolendrą
III. DANIE GŁÓWNE (podawane na półmiskach)
- Kacze udo długo pieczone w warzywach i jabłkach
- Pieczeń z udźca indyczego w warzywach i ziołach
- Pikantna gicz drobiowa w tempurze piwnej
- Żeberka duszone w sosie na ostro
- Filet z miętusa smażony na maśle czosnkowym w panierce
Dodatki:
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Ziemniaki zapiekane w ziołach z czosnkiem
- Kompozycja surówek
- Warzywa grillowane w pikantnym sosie
IV. LIVE COOKING
POKAZ KUCHNI MOLEKULARNEJ – JADALNY OBRAZ + LODY RZEMIEŚLNICZE
V. DANIE (serwowane)
- Policzki wołowe w sosie z dodatkiem porto podawane z kaszotto grzybowym i parmezanem oraz modrą kapustą w czerwonym winie z rodzynkami.
VI. Danie – Zupa Ragoût
- Ragoût z polędwiczki wieprzowej z makaronem Conchiglioni.
VII. Danie Żurek
- Żur na zakwasie z białą kiełbasą i jajem.
BUFET ZIMNY
- Kaczka faszerowana z orzechami nerkowca
- Boczek zawijany z korniszonem i gorczycą
- Schab faszerowany z warzywami
- Śledzie w oleju z cebulką czosnkową
- Tortilla z serkiem smakowym, kurczakiem i warzywami
- Pasztet z żurawiną i marynatami
- Carpaccio z buraka z rukolą i serem feta
- Capresse z oliwkami i bazyliowym pesto
- Sałatka brokułowa z fetą w sosie jogurtowym z prażonymi migdałami
- Ryba w zalewie słodko-kwaśnej
BUFET SŁODKI
Ciasta:
- Toffee
- 3-bit
- Rafaello
- Crème brulee
- Carmelita
- Sernik
- Fingers food
- Owoce sezonowe
NAPOJE (Bez ograniczeń):
Napoje ciepłe: Kawa, herbata
Napoje zimne podawane w dzbankach:
- woda
- soki
Napoje gazowane:
- Pepsi
- Mirinda
- 7 Up
Szampan na powitanie Nowego Roku
0,5 L wódki na osobę!
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Na podstawie 1 opinii gości
Formularz opinii
01-01-2019