Hotel Salis - Bal Andrzejkowy 2021

OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę

Szanowni Państwo,

Z niekwestionowaną przyjemnością mamy okazję zaprosić Państwa na:

BAL ANDRZEJKOWY w Hotelu Salis

W programie Imprezy:

- Romantyczna Kolacja w klimacie Prowansalskim
- Degustacja trunków z manufaktury destylarskiej sięgającej do prawdziwej przedwojennej tradycji
- Całonocna zabawa z DJ-em przy najpopularniejszych imprezowych rytmach
- Tradycyjne Andrzejkowe wróżby i przepowiednie
- Atrakcje, Niespodzianki, Zabawy i Konkursy
- 30% Rabat na nocleg w Hotelu Salis, w którym odbywa się impreza
- Dla gości balu, przedłużona doba hotelowa do godziny 15:00
- Śniadanie Gratis
- Rabat 20% na Obiad w Restauracji hotelowej "Połamane Smaki"
- Przez całą noc dostępny bufet a w nim między innymi deska serów, deska wędlin wędzonych i dojrzewających
- Możliwość wykorzystania Bonu Turystycznego

A w menu Imprezy Andrzejkowej znajdzie się:

Przystawka
- Bruschetta z Tapenadą (wyrazista w smaku pasta z wydrylowanych świeżych oliwek z dodatkiem oliwy i przypraw)

Danie Główne
- Krem z białych warzyw z karmelizowana gruszką i prażonymi pestkami dyni

- La Daube Provençale(*gulasz wołowo warzywny) tradycyjne danie kuchni południowo-wschodniej Francji podane z domowymi puszystymi gnocchi i mieszanką świeżych chrupiących sałat

Deser
- Crème brûlée - zapiekany deser, przygotowywany ze śmietanki, żółtek, cukru, uwieńczony warstwą skarmelizowanego cukru.

Kolacja
- Wołowy Ragoût - tradycyjna potrawa pochodząca z samego serca Prowansji przygotowana z mięsa i warzyw, pokrojonych na regularnej wielkości cząstki i uduszonych w wywarze mięsnym, w delikatnie zagęszczonym zasmażką sosie, całość pieczołowicie przyprawiona mieszanką świeżych ziół i korzeni.


Do dyspozycji gości przez cały bal:

Zimna płyta

- muszle nadziewane
- tarta prowansalska
- deska wędzonych i dojrzewających mięs
- deska serów
- pomidorki faszerowane
- tartinki
- melon z szynką parmeńską
- serwis kawowy
- zimne napoje

Degustacja trunków:
Tego wieczoru będą Państwo mieli okazję spróbować trunki z manufaktury destylarskiej sięgającej do prawdziwej przedwojennej tradycji.

Tuż po obiedzie - GESSLER Altvater
Wyjątkowa wódka o charakterystycznym smaku, która powstała na podstawie oryginalnej receptury rodziny Gessler. Dość słodka i o solidnej strukturze w smaku oraz z wyczuwalną goryczką i posmakiem dojrzałych orzechów na finiszu.

Razem z deserem - OVOVIT
Ten wyjątkowy likier jajeczny produkowany jest na podstawie oryginalnej przedwojennej receptury, wyłącznie ze świeżych składników. Świeże jajka, mleko, odrobina wanilii, szczypta specjalnej mieszanki przypraw i trzykrotnie destylowany spirytus ziemniaczany tworzą gęsty likier najwyższej jakości.

A do kolacji - Samogon z Manufaktury
Lekko wytrawne zestawienie destylatów ze śliwek i słodu jęczmiennego. Samogon stworzony został w miedzianym alembiku, a następnie dojrzewał w beczkach po miodzie pitnym.

REZERWACJA

Skontaktuj się

+48 [skontaktuj się]

220 ZŁ/OS

440 ZŁ/PARA

600 ZŁ/PARA+NOCLEG+ŚNIADANIE

Napisz do organizatora

od 220 zł
1 noc 27.11 - 27.11
Wieliczka Pokaż na mapie
Napisz wiadomość

Lokalizacja

Wieliczka, Dembowskiego 60A

Opinie

Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii

Aktualne oferty z okolicy

Zobacz aktywne oferty w okolicy