Hotel Salis - Bal Andrzejkowy 2021
Szanowni Państwo,
Z niekwestionowaną przyjemnością mamy okazję zaprosić Państwa na:
BAL ANDRZEJKOWY w Hotelu Salis
W programie Imprezy:
- Romantyczna Kolacja w klimacie Prowansalskim
- Degustacja trunków z manufaktury destylarskiej sięgającej do prawdziwej przedwojennej tradycji
- Całonocna zabawa z DJ-em przy najpopularniejszych imprezowych rytmach
- Tradycyjne Andrzejkowe wróżby i przepowiednie
- Atrakcje, Niespodzianki, Zabawy i Konkursy
- 30% Rabat na nocleg w Hotelu Salis, w którym odbywa się impreza
- Dla gości balu, przedłużona doba hotelowa do godziny 15:00
- Śniadanie Gratis
- Rabat 20% na Obiad w Restauracji hotelowej "Połamane Smaki"
- Przez całą noc dostępny bufet a w nim między innymi deska serów, deska wędlin wędzonych i dojrzewających
- Możliwość wykorzystania Bonu Turystycznego
A w menu Imprezy Andrzejkowej znajdzie się:
Przystawka
- Bruschetta z Tapenadą (wyrazista w smaku pasta z wydrylowanych świeżych oliwek z dodatkiem oliwy i przypraw)
Danie Główne
- Krem z białych warzyw z karmelizowana gruszką i prażonymi pestkami dyni
- La Daube Provençale(*gulasz wołowo warzywny) tradycyjne danie kuchni południowo-wschodniej Francji podane z domowymi puszystymi gnocchi i mieszanką świeżych chrupiących sałat
Deser
- Crème brûlée - zapiekany deser, przygotowywany ze śmietanki, żółtek, cukru, uwieńczony warstwą skarmelizowanego cukru.
Kolacja
- Wołowy Ragoût - tradycyjna potrawa pochodząca z samego serca Prowansji przygotowana z mięsa i warzyw, pokrojonych na regularnej wielkości cząstki i uduszonych w wywarze mięsnym, w delikatnie zagęszczonym zasmażką sosie, całość pieczołowicie przyprawiona mieszanką świeżych ziół i korzeni.
Do dyspozycji gości przez cały bal:
Zimna płyta
- muszle nadziewane
- tarta prowansalska
- deska wędzonych i dojrzewających mięs
- deska serów
- pomidorki faszerowane
- tartinki
- melon z szynką parmeńską
- serwis kawowy
- zimne napoje
Degustacja trunków:
Tego wieczoru będą Państwo mieli okazję spróbować trunki z manufaktury destylarskiej sięgającej do prawdziwej przedwojennej tradycji.
Tuż po obiedzie - GESSLER Altvater
Wyjątkowa wódka o charakterystycznym smaku, która powstała na podstawie oryginalnej receptury rodziny Gessler. Dość słodka i o solidnej strukturze w smaku oraz z wyczuwalną goryczką i posmakiem dojrzałych orzechów na finiszu.
Razem z deserem - OVOVIT
Ten wyjątkowy likier jajeczny produkowany jest na podstawie oryginalnej przedwojennej receptury, wyłącznie ze świeżych składników. Świeże jajka, mleko, odrobina wanilii, szczypta specjalnej mieszanki przypraw i trzykrotnie destylowany spirytus ziemniaczany tworzą gęsty likier najwyższej jakości.
A do kolacji - Samogon z Manufaktury
Lekko wytrawne zestawienie destylatów ze śliwek i słodu jęczmiennego. Samogon stworzony został w miedzianym alembiku, a następnie dojrzewał w beczkach po miodzie pitnym.
REZERWACJA
+48 [skontaktuj się]
220 ZŁ/OS
440 ZŁ/PARA
600 ZŁ/PARA+NOCLEG+ŚNIADANIE
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.