Kolacja sylwestrowa w restauracji U Fukiera

Magda Gessler na pierwszej kolacji sylwestrowej U Fukiera
Sala główna tuż przed kolacją sylwestrową
Patio
U Fukiera na Rynku Starego Miasta

Opis oferty

Kolacja Sylwestrowa w zabytkowej Kamienicy Fukierowskiej w restauracji U Fukiera, w nietuzinkowym wnętrzu, w wyjątkowej oprawie - tak trzeba spędzić ten wieczór!

Po raz kolejny, z ogromną radością, w imieniu Magdy Gessler, uroczyście zapraszamy na kolację sylwestrową U Fukiera!

To dla nas wyjątkowy moment móc w restauracji U Fukiera witać Nowy Rok - będzie pysznie i wykwintnie 🍽 uroczyście i magicznie✨ elegancko i wytwornie🥂 - taki wieczór jest tylko raz w roku, trzeba go spędzić nadzwyczajnie!⭐️

Nasz Szef Kuchni wraz ze swoim zespołem przygotował na tę okazję doskonałe menu złożone z wykwintnych dań, które nadadzą tej kolacji wyjątkowości.

🍴Oferujemy możliwość wyboru menu spośród dwóch wariantów, znajdują się w nim takie rarytasy jak udziec z sarny, jesiotr z Gosławic z delikatnym holendrem, Bouillabaisse, czyli zupa rybaków według Magdy Gessler czy słynny deser U Fukiera zupa NIC. Pełną ofertę znajdziecie Państwo poniżej.

Napoje i inne alkohole można zamówić jako dodatkowo płatne.

Kolacje sylwestrowe odbędą się w dwóch blokach godzinowych:

🕔1️⃣ Pierwszy zaczyna się o godz. 17:00 i ma ograniczenie czasowe 2,5 h
🕗2️⃣ Drugi rozpocznie się w godz. 20:30-21:30


Rezerwacje przyjmujemy pod adresem
📧Skontaktuj się

Zapraszamy również do kontaktu telefonicznego
☎️ +600 ...Pokaż numer ...Pokaż numer
📞 +48 600 ...Pokaż numer


Przywitajmy Nowy Rok wyjątkowo!

Do zobaczenia U Fukiera!

OFERTA

MENU STANDARD

***

Tartinki z aksamitnym tatarem z mazurskiego pstrąga

***

Puszysty biszkopt z pstrąga podany na różowym sosie z marynatami

***

Tort kurnik z gęsią wątróbką i rosolnikiem

***

Bouillabaisse, czyli zupa rybaków według Magdy Gessler

***

Carpaccio z sarny umajone kwiatami nasturcji

***

Pływające foie gras przykryte prawdziwkowymi kapeluszami

***

Pieczony udziec z sarny a obok kasza perłowa z utartą czarnuszką

***

Pijany sorbet mandarynkowy z granatem

***

Zupa Nic! Po niej się tańczy, śpiewa i buja w obłokach

450 pln / osoba

______________________

MENU WEGETARIAŃSKIE

***

Tartinki z aksamitnym tatarem z mazurskiego pstrąga

***

Puszysty biszkopt z pstrąga podany na różowym sosie z marynatami

***

Tort kurnik z barszczem czerwonym, jak rubin

***

Bouillabaisse, czyli zupa rybaków według Magdy Gessler

***

Gefilte fish – faszerowany karp w asyście migdałów i rodzynek

***

Wiejskie jajo poche przykryte prawdziwkowymi kapeluszami

***

Jesiotr z Gosławic z delikatnym holendrem

a obok kremowe puree z palonej pietruszki, ziemniaka i Antonówki

***

Pijany sorbet mandarynkowy z granatem

***

Zupa Nic! Po niej się tańczy, śpiewa i buja w obłokach

400 pln / osoba

_____________________


Dodatkowo

MAGDA GESSLER POLECA


Ostrygi z cytryną i sosem z szalotki i octu winnego
15 pln / 1 szt
55 pln / 4 szt
100 pln / 8 szt


Czarny kawior z jesiotra syberyjskiego
cała puszka 50g 250 pln

Deska serów kozich do wina i nie tylko
60 pln

Moët&Chandon Impérial Brut 75cl 290 pln
AOC Champagne


Moët&Chandon Impérial Rose 75 cl 350 pln
AOC Champagne


Moët&Chandon Impérial Nectar 75 cl 335 pln
AOC Champagne


Moët&Chandon Grand Vintage Brut 75 cl 335 pln
AOC Champagne


Veuve Clicquot Brut 75 cl 345 pln
AOC Champagne


Ruinart Blanc de Blancs 75 cl 1100 pln
AOC Champagne


Dom Pérignon Blanc Vintage 75 cl 1400 pln
AOC Champagne

Aktywna będzie także karta innych alkoholi, drinków i autorskich koktajli.

*Drodzy Goście, do każdego rachunku doliczamy 10% serwisu.

Kontakt

od 400 zł
1 noc 31.12 - 01.01
Warszawa Pokaż na mapie
Napisz wiadomość

Lokalizacja

Warszawa, Rynek Starego Miasta 27

Opinie

Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii