Sylwester w najpiękniejszej scenerii!

OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę

Fantastyczna kolacja, bogaty bufet, szeroka oferta alkoholi, świetny DJ i piękne widoki. To wszystko czeka na Was w Sopocie! Bawimy się w lokalu M15 na Al. Franciszka Mamuszki 15 - na samej plaży z widokiem na morze i parki. Trudno o bardziej malowniczą lokalizację! O rozpieszczenie Waszych podniebień zadba Szef Kuchni - Adrian Gabryszak - wielokrotnie nagradzany ekspert od kuchni polskiej w jej nowoczesnej, lżejszej i zdrowszej odsłonie. Król Gęsiny, mistrz wegańskich przepisów, pasjonat regionalnych produktów - cóż za wybuchowa mieszanka! Ponadto czeka na Was szeroki wybór najlepszych alkoholi (w tym craftowych piw, wódek i nalewek!). Sylwester nie może obyć się bez tańców, więc nasz DJ z pewnością sprawi, że nie usiedzicie długo w jednym miejscu, przyciągnięci na parkiet największymi hitami muzycznymi z Polski i zza granicy.  Gotowi na najlepszą zabawę w roku? Do zobaczenia w M15!


MENU
Przystawka: Carpaccio z jagnięciny z sosem kaparowym, galaretką z czarnego bzu i chipsem cebulowym
Zupa: Wytrawne consomme z lina z ravioli grzybowym i olejem z majeranku
Danie główne: Stek z gęsi podany z gołąbkiem z ziemniakami, sałatką z gruszki z fenkułem i cząbrem, wykończone sosem jeżynowym 
Deser: Panna cotta z kozim serem i fiołkami z ciastkiem migdałowym
Bufet zimny: Boczniaki marynowane z cebulką z pikantnym sosem agioli, rolada z soczewicy z żurawiną, kruche korpusy z wytrawną pastą orzechową, matias na grzance z konfiturą z białej cebuli i sosem ravigot, marynowany w cydrze pstrąg łososiowy z mandarynką, mus z ryb morskich z rukolą i dresingiem limonkowym, dojrzewający antrykot wołowy z salsa pomidorową na ostro, boczek pieczony z chrzanem, deska serów z miodem z mniszka i owocami suszonymi, suszona pierś z kaczki espumą z kawy i dresingiem rozmarynowym, patte z gęsich wątróbek z śliwkami i boczkiem, sałatka z kaszy bulgur z orzechami, fasolką , pomidorem suszonym ,szczypiorem i majonezem wegańskim, sałata z kozim serem, gruszką marynowaną, papryką, szalotką marynowaną, sherry i sosem mirabelkowym
Bufet słodki: Owoce filetowane, torcik czekoladowy z sosem słony karmel, sernik z białą czekoladą, mus czekoladowy z wiśniami
Na gorąco po północy: Krem z brukwi na gęsinie, buef strogonof.

W cenie 0,5 l wódki Finlandia lub butelka wina na parę - do wyboru.

 

 

Napisz do organizatora

od 299 zł
1 noc 31.12 - 31.12
Sopot Pokaż na mapie
Napisz wiadomość