E`Viva! Bal Sylwestrowy 2021 dla dorosłych i e`Viva! Junior dla dzieci

Opis oferty

Zapraszamy Państwa do 4* Hotelu Warszawianka na wieczór pełen niespodzianek.
Niesamowity scenariusz, zaskakujące zwroty akcji... taka będzie ta ostatnia w tym roku noc. Na początek hiszpański welcome drink Agua de Viva, a później gorące rytmy w wykonaniu zespołu muzycznego Los Sombreros i przebojowego DJ'a Piotra.
Swoje show zaprezentują zaproszeni artyści. O północy niebo rozświetlą setki kolorowych fajerwerków. Wieczór poprowadzi żywiołowy i elektryzujący Andrzej Pieńko.
To będzie noc pełna atrakcji w gorącym klimacie niekończących się wakacji!
E'viva la fiesta!

W trakcie Balu Sylwestrowego:

  • Przeboje lat 70’, 80’, 90’ i najnowsze hity w wykonaniu zespołu Los Sombreros
  • Porywające prowadzenie balu przez Wodzireja Andrzeja Pieńko
  • Znakomite bity, miksy i skrecze w wykonaniu DJ’a
  • El Patio Sevillano Flamenco Show
  • Doskonałe menu od wykwintnych i różnorodnych przystawek przez podróż po spektakularnych stacjach live cooking po wyszukane hiszpańskie i portugalskie specjały
  • Los Toreros Open Bar no limit z wybranymi alkoholami
  • Cafetería Iberia z napojami bezalkoholowymi
  • Noworoczny toast i życzenia
  • Niesamowity pokaz Pirotécnicos
  • Sylwester w wersji e'Viva! Junior dla dzieci i młodzieży w podziale wiekowym: od 4 do 8 lat oraz 9+

Cena biletu: 740 PLN/osoba

Sylwester w wersji e'Viva! Junior dla dzieci i młodzieży w podziale wiekowym: od 4 do 8 lat oraz 9+
Cena biletu: 160 PLN/osoba

Menu
Ucztę rozpoczniemy menu serwowanym: przypalaną trocią sous vide z kawiorem z bieługi na przystawkę i przepiórką z musem z białej cebuli i pancettą jako danie główne. Dla wegetarian proponujemy: przypalane tofu z kawiorem z limonki, wędzonym czarnym jogurtem i tonką na przystawkę oraz pak choi z musem z białej cebuli jako danie główne.

Po godz. 21.00 staną dla Państwa otworem uzupełniane na bieżąco bufety oraz spektakularne stacje Live Cooking. Wśród nich wytrawne stacje:

  • Paella: z królikiem, krewetkami, langustami, kalmarami, szafranem i zielonym groszkiem
  • Pieczony comber jagnięcy: z prażonymi migdałami, winogronami i serem owczym, podawany z chlebkiem focaccia, patatas bravas, frytkami z batatów, konfiturą z czerwonej cebuli, sosem miętowym lub pikantnym sosem z pomidorów i cynamonu

W ramach bufetu proponujemy:

  • bufet zimny z różnorodnymi przystawkami i sałatami, wśród których znaleźć można dania kuchni śródziemnomorskiej (dostępne będą dania wegańskie, wegetariańskie, rybne czy bezglutenowe) oraz antipasti, tapenady, salsy, oliwy, duży wybór fromaggio, pinchos i tapas
  • zupy, dania główne m.in. consome z kaczki, krem z kasztanów, ragout z królika, okoń morski ze szparagami, quesadillas z kolendrą i kaczką, iberyjskie mini steki wieprzowe czy małże w białym winie z czosnkiem, chili i pietruszką
  • bufet deserowy z przygotowanymi przez cukiernię Le Gâteau by Hotel Warszawianka słodkościami

Los Toreros Open Bar no limit z wybranymi alkoholami: whisky, Bourbon, tequila, gin, rum, wódka, piwo, wino białe i czerwone, wermuty, likier

Cafeteria Iberia z napojami bezalkoholowymi: kawa, herbata, soki, woda, zimne napoje

o północy…
noworoczny toast i życzenia oraz niesamowity pokaz Pirotécnicos

Informacje i rezerwacja:
Skontaktuj się
Tel. +48 22 22 7...Pokaż numer

Kontakt

od 740 zł
1 noc 31.12 - 01.01
Napisz wiadomość

Lokalizacja

Serock, Jachranka 77

Opinie

Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii